Medlem af garantiordning    Mange års erfaring    Medlem af Københavns Murerlaug

​Flisearbejde udført af professionelle fagfolk

​Hos Torben Holst Nielsen A/S tilbyder vi alt inden for flisearbejde til kommuner, boligselskaber, ejendomsadministratorer, erhvervskunder samt private. Vi tilbyder vores arbejde i området nær Værløse, Bagsværd og Lyngby.

Vi udfører alt i flisearbejde

Hos Torben Holst Nielsen A/S udfører vi alle former for flisearbejde. Så har du et par ødelagte fliser, eller skal du for eksempel have lagt et helt nyt badeværelsesgulv, så udfører vi gerne dette for dig. Vi sørger altid for, at vådrum forbliver sikret mod en eventuel vandskade, når vi udfører flisearbejde. 

Vi står derfor både klar til renovering af fliser men også til at levere et komplet flisearbejde – alt efter ønsker og behov.

Vi står tilmed altid klar til at rådgive og vejlede dig omkring flisevalg. Her lægger vi altid stor vægt på, hvilket materiale som vil passe bedst til dit hjem. 

​Vores medarbejdere lægger stor vægt på kvalitet, hvilket ligeledes afspejler sig i prisen. Derfor er du altid sikret et godt og holdbart resultat, når vores medarbejdere udfører flisearbejde. Torben Holst Nielsen A/S er ligeledes medlem af BYG GARANTIORDNING, som sikrer dig en 5-års garantiordning på den håndværksmæssige udførelse af alt flisearbejde, hvad end det er til private eller erhverv.

Kontakt os for et godt og uforpligtende tilbud

Hos Torben Holst Nielsen A/S står vi altid klar til at varetage flisearbejde for dig. Derudover står vi altid klar med råd og vejledning. Hvis du ønsker at høre mere om vores ydelser eller ønsker at få et godt og uforpligtende tilbud på flisearbejde, er du altid velkommen til at kontakte os. 

Du kan kontakte os på telefon 20 92 79 91, på e-mail torben@thnm.dk eller via kontaktformularen her på hjemmesiden. 

​Torben Holst Nielsen A/S

Skovmose Allé 58, 3500 Værløse 

Telefon: 20 92 79 91

E-mail: torben@thnm.dk

​Murermester Torben Holst Nielsen A/S © 2015