Medlem af garantiordning    Mange års erfaring    Medlem af Københavns Murerlaug

​Montering af skorsten til både private og erhverv

​Hvis du bor i området nær Værløse, Bagsværd eller Lyngby, kan vi hos Torben Holst Nielsen A/S foretage montering af skorsten, renovering af skorsten eller lave en helt ny skorsten til dig. Vi udfører montering af skorsten for kommuner, boligselskaber, ejendomsadministratorer, erhvervskunder samt private.

Varetager alt inden for skorstene

Hos Torben Holst Nielsen A/S kan vi varetage alt inden for montering af skorsten. Mange oplever, at deres skorsten med tiden bliver defekt, hvilket på sigt kan medføre skorstensbrand. 

Hvis du er skorstensejer og ikke ved, om din skorsten trænger til renovering, kan du holde øje med følgende tegn: Manglende sten og fugninger, samt hvorvidt skorstenen er vandtæt.

Du er altid velkommen til at kontakte os hos Torben Holst Nielsen A/S, hvorefter vi vil tage et kig på din skorsten og herefter vurdere den følgende proces.

​Hvis du selv finder en skorsten, står vi gerne for montering af skorsten. Derudover kan vi også hjælpe dig med at lave en helt ny skorsten, hvor vi murer den op. Vi kan ligeledes foretage en renovering af din nuværende skorsten, hvis fejlene kan rettes.

Få et godt tilbud på montering af skorsten

Mangler du en dygtig og kvalitetsbevidst murer til at varetage montering af skorsten? Hos Torben Holst Nielsen A/S bruger vi altid kvalitetsmaterialer, så du som kunde altid bliver tilfreds med vores resultater. 

Du er velkommen til at kontakte os for besvarelse af spørgsmål omkring montering af skorsten, renovering eller opførelsen af en ny skorsten – eller blot for et tilbud på vores ydelser. 

Du kan kontakte os på telefon 20 92 79 91, på e-mail torben@thnm.dk eller via kontaktformularen her på hjemmesiden.

​Torben Holst Nielsen A/S

Skovmose Allé 58, 3500 Værløse 

Telefon: 20 92 79 91

E-mail: torben@thnm.dk

​Murermester Torben Holst Nielsen A/S © 2015