âś“ Medlem af garantiordning   âś“ Mange ĂĄrs erfaring   âś“ Medlem af Københavns Murerlaug

Nyt Badeværelse udført af fagmænd

​Står du og skal have lavet et lækkert nyt badeværelse eller påtænker du en renovering af dit badeværelse og bor i områderne omkring Værløse, Bagsværd eller Lyngby?. Vi har igennem de sidste 18 år været inde over mere end 700 badeværelser, Så vi har en masse erfaringer som vi gerne deler ud af.

​

Råd og vejledning ved nyt badeværelse

Når du står og skal have lavet et nyt badeværelse, er det vigtigt, at du får netop det badeværelse, du ønsker dig.

​

Vi hjælper meget gerne med rĂĄd og vejledning til, hvordan du bedst fĂĄr opfyldt dine ønsker angĂĄende et nyt badeværelse. 

​

Vi kan rådgive både inden for energi, sikkerhed og lovgivning når det kommer til opførelse af badeværelser, da vi er uddannede inden for dette.​

​

De bedste materialer ved renovering af badeværelse

For at finde de bedste materialer til netop dit badeværelse, så giver vi dig gerne en masse forskellige muligheder at se på, så du kan beslutte dig for præcist, hvilket materiale du ønsker at benytte.

​

For os er det meget vigtigt, at du som kunde bliver tilfreds med dit nye badeværelse, men det er mindst lige sĂĄ vigtigt for os, at vi selv kan stĂĄ inde for det stykke arbejde, som vi leverer. 

Vi ønsker, at du som kunde skal få den absolut bedste oplevelse, hvis du vælger at lade os bygge et nyt badeværelse til dig, eller hvis du blot ønsker renovering af badeværelse.​

​

Vi har hjemme i Værløse, men vi kører i hele området omkring Lyngby, Værløse og Ballerup, så kontakt os gerne på telefon 20 92 79 91, for et godt tilbud på renovering af badeværelse eller hvis du ønsker et nyt.

​

Kontakt os for nyt bad

Ring til os på 20 92 79 91 i dag for at aftale nærmere omkring dit nye badeværelse.​​

​

​Torben Holst Nielsen A/S

Skovmose AllĂ© 58, 3500 Værløse 

Telefon: 20 92 79 91

E-mail: torben@thnm.dk

​Murermester Torben Holst Nielsen A/S © 2015