Medlem af garantiordning    Mange års erfaring    Medlem af Københavns Murerlaug

​Vi er et murerfirma med fokus på kvalitet

​Hos Torben Holst Nielsen A/S er vi et murerfirma, som kan hjælpe dig med enhver mureropgave i området nær Værløse, Bagsværd eller Lyngby. Dette gælder, hvad end der er tale om murerarbejde til kommuner, boligselskaber, ejendomsadministratorer, erhvervskunder eller private.

Vi foretager gerne en grundig gennemgang

Hos Torben Holst Nielsen A/S er vi et murerfirma, som tillægger kvalitet stor værdi. Det betyder, at vi altid bruger kvalitetsmaterialer til at udføre vores murerarbejde, så du er sikret et holdbart resultat, som du eller din virksomhed kan få glæde af mange år fremover. 

Hos Torben Holst Nielsen A/S er vi ligeledes medlem af BYG GARANTIORDNING, som sikrer dig en 5-års garantiordning på den håndværksmæssige udførelse af alt murerarbejde.

Hos vores murerfirma får du altid professionel rådgivning af vores murere, så vi sammen kan komme frem til den bedst mulige løsning, som lever op til dine krav.

​Vi tilbyder ligeledes gennemgang af huse – enten i forbindelse med salg eller køb af ejendom. Her tager vores murer ud og gennemgår hele ejendommen, hvorefter du har mulighed for at få en grundig beskrivelse af, hvad der burde laves – samt løsningsforslag dertil. Hvis du er køber af et hus, kan vores medarbejdere ligeledes gennemgå de forskellige udfordringer, der kunne opstå i forbindelse med købet. På den måde kan vores murerfirma give dig et specifikt og præcist overblik over husets stand.

Kontakt vores murerfirma for den ideelle løsning

Hvad end du ønsker, at vores murere skal varetage din næste mureropgave, eller du ønsker en gennemgang af en ejendom, så står vores murerfirma klar til at hjælpe dig. Du er altid velkommen til at kontakte os for spørgsmål, råd og vejledning eller for et tilbud på en af vores ydelser. 

Du kan kontakte vores murerfirma på telefon 20 92 79 91, på e-mail torben@thnm.dk eller via kontaktformularen her på hjemmesiden.

​Torben Holst Nielsen A/S

Skovmose Allé 58, 3500 Værløse 

Telefon: 20 92 79 91

E-mail: torben@thnm.dk

​Murermester Torben Holst Nielsen A/S © 2015