Medlem af garantiordning    Mange års erfaring    Medlem af Københavns Murerlaug

​Radonsikring ved støbning af gulve

​Hos Torben Holst Nielsen A/S kan vi foretage en radonsikring i forbindelse med støbning af gulve. Vi udfører radonsikring for kommuner, boligselskaber, ejendomsadministratorer, erhvervskunder samt private i området nær Værløse, Bagsværd og Lyngby. Her vil vores murer lægge stor vægt på kvalitet og holdbarhed, så I er sikret mod radon.

Hvorfor er en radonsikring nødvendig?

Radon er en radioaktiv luftart i jorden, som udløser radioaktive stråler. Disse stråler er sundhedsskadelige og skal derfor så vidt muligt holdes væk fra mennesker. Radon kan trænge ind i en bygning igennem revner og sprækker, fordi der ofte er et lavere lufttryk inde i bygningen end under den.

For at distancere disse stråler fra din arbejdsplads eller fra dit hjem er det nødvendigt at foretage en radonsikring. Hos Torben Holst Nielsen A/S udfører vi radonsikring i forbindelse med støbning af gulve.

Vi er meget omhyggelige med vores arbejde, så bekymringen om radon i hjemmet kan forsvinde. Derudover bruger vi altid materialer af højeste kvalitet, så arbejdet bliver tilfredsstillende. 

Hos Torben Holst Nielsen A/S er vi ligeledes medlem af BYG GARANTIORDNING, som sikrer dig en 5-års garantiordning på den håndværksmæssige udførelse af alt radonsikring, hvad end det er til private eller erhverv.

Kontakt os for et godt tilbud

Ønsker du, at vores medarbejdere skal foretage en radonsikring hjemme hos dig eller måske hos din virksomhed? Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud eller blot for svar på spørgsmål om radonsikring. 

Du kan kontakte os på telefon 20 92 79 91, på e-mail torben@thnm.dk eller via kontaktformularen her på hjemmesiden.

​​

​Torben Holst Nielsen A/S

Skovmose Allé 58, 3500 Værløse 

Telefon: 20 92 79 91

E-mail: torben@thnm.dk

​Murermester Torben Holst Nielsen A/S © 2015