Medlem af garantiordning    Mange års erfaring    Medlem af Københavns Murerlaug

​Støbning af betongulv i høj kvalitet

​Hos Torben Holst Nielsen A/S udfører vi støbning af betongulv til kommuner, boligselskaber, ejendomsadministrationer, erhvervskunder og private. Hvis du er interesseret i støbning af betongulv, og hvis du tilmed er bosat i området nær Værløse, Bagsværd eller Lyngby, så er vi hos Torben Holst Nielsen A/S de rette til at varetage denne opgave.

Vi udfører kompetent arbejde

Hos Torben Holst Nielsen A/S står vi altid klar til at udføre kompetent arbejde. Dette indebærer, at vi både varetager støbning af betongulv samt den efterfølgende belægning af fliser. Vi udfører typisk arbejdet i kælderarealer – men det kan gøres, hvor end du ønsker det.

Er du i tvivl om, hvorvidt du mangler professionel assistance til støbning af betongulv? Det største faresignal er, hvis betonen er knækket ¬– så er skaden nemlig sket, og dette kræver at der lægges ny beton.

I forbindelse med støbning af betongulv, kan vi ligeledes lave en radonsikring. Radon er en gasart, som siver op igennem jorden og ind i huse via små revner og sprækker i gulve. Dette kan være sundhedsskadeligt for beboerne. Med vores radonsikring undgår du kontakt med disse farlige gasarter. 

​Vi garanterer kvalitet ved støbning af betongulv

Hos Torben Holst Nielsen A/S har vi altid fokus på kvalitet ved støbning af betongulv. Prisen afspejler sig ligeledes i den høje kvalitet og vores dygtige arbejdskraft. 

Hos Torben Holst Nielsen A/S er vi ligeledes medlem af BYG GARANTIORDNING, som sikrer dig en 5-års garantiordning på den håndværksmæssige udførelse af alt arbejdet, hvad end det er til private eller erhverv.

Hør mere om støbning af betongulv ved at kontakte os

Er du interesseret i, at Torben Holst Nielsen A/S skal varetage støbning af betongulv i din erhvervsejendom – eller måske i dit private hjem? Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud. 

Du kan kontakte os på telefon 20 92 79 91, på e-mail torben@thnm.dk eller via kontaktformularen her på hjemmesiden. 

​Torben Holst Nielsen A/S

Skovmose Allé 58, 3500 Værløse 

Telefon: 20 92 79 91

E-mail: torben@thnm.dk

​Murermester Torben Holst Nielsen A/S © 2015