Medlem af garantiordning    Mange års erfaring    Medlem af Københavns Murerlaug

​Totalentreprise på Byggeprojekter

Hos murermester Torben Holst Nielsen tager vi os gerne af din totalløsning. Når det kommer til at skulle agere tovholder, er vi et godt valg.​ Vi er garant for kvalitet og kan stå for din totalentreprise hvis du bor i området omkring Værløse, Bagsværd, Lyngby & omegn.

 

Solide samarbejdspartnere​

Vi har gennem årene i forbindelse med vores arbejde med totalentreprise oparbejdet et fast samarbejde med tømrere, elektrikere, malere, vvs’ere, ingeniører og arkitekter.

Bliver dit byggeprojekt for uoverskueligt med for mange håndværkere, så er vi de rette. Vi har talrige erfaringer i at styre byggeriet fra start til slut med totalentreprise.

Vi kan stå inde for vore samarbejdspartnere, da vi kun benytter samarbejdspartnere med lignende værdier som vore egne. Derfor kan du trygt overlade dit byggeri til os - vi tager hånd om dine projekter og sikrer et godt tilfredsstillende resultat.

​Kontakt os for et tilbud på totalentreprise

​Ønsker du et tilbud på totalentreprise, så skal du være velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular her på siden, så vi kan svare på de spørgsmål du nu engang måtte have i forbindelse med totalentreprise.​

_mg_6990_kjerumgaard_com

​Hvis du hellere vil kontakte os telefonisk, er du mere end velkommen til at ringe på tlf.: 20 92 79 91.

For mere information om totalentreprise

For mere information om vores totalentreprise, så kontakt os på telefon 20 92 79 91.

​Torben Holst Nielsen A/S

Skovmose Allé 58, 3500 Værløse 

Telefon: 20 92 79 91

E-mail: torben@thnm.dk

​Murermester Torben Holst Nielsen A/S © 2015